Στο σπίτι μου τα κουφώματα είναι όλα από τίμιο ξύλο

timio

Διάφοροι αντίχριστοι και αναρχικοί αγύρτες εβγάζουν χολή και όξος όταν καταφτάνουν στην πόλη μας ιερά λείψανα και τιμαλφή αγίων και οσιομαρτύρων. Βυσσοδομούν και τρομοκρατούν τους ιερείς μας που με ηρωισμό και θρησκευτική προσήλωση ιερουργούν πάνω απ’ το σκήνωμα των αγίων μας. Στο Αγριόνιον πόλη της αθεΐας και της ακολασίας, τάγματα αθέων αμολούν μουνόψειρες και άλλα παράσιτα εις τας εκκλησίας όπου εκτίθοντο τα μυροβόλα λείψανα. Οι ιερείς μας τρελαίνονται αφού τα μικροσκοπικά πλάσματα του διαβόλου τρυπώνουν εις τας πλουμιστάς των γενειάδας. Αφηνιάζουν, γίνονται όργανα του σατανά και φωνασκούν ακαταλήπτως, φοβίζοντας γριούλες και γέρους, αποσυντονίζοντας βηματοδότες και τινάζοντας στον αέρα καθετήρες. Ειδικά εκπαιδευμένοι κρετίνοι της αναρχίας, εφοδιασμένοι με μάνικες και καραμούζες, ορμούν εις τα ιερά καταστήματα και ουρούν εις τα ρείθρα των μανουαλίων, με αποτέλεσμα οι πιστοί να γλιστρούν και να υφίσταντο απίστευτη κλωτσοπατινάδα με τραγικά αποτελέσματα. Όταν μας επεσκέφθη απολειφάδι του δεξιού όρχεως του αγίου Σουλπικίου ένας γνωστός αναρχικός της πόλεως το έκλεψε και το παρουσίασε ως μεζέ σε γνωστό ουζερί του Αγριονίου. Μαζί με τη μαρίδα και την τυροκαυτερή ο ανυποψίαστος συμπολίτης μας εκατάπιε και το τεμάχιον του δεξιού όρχεως του αγίου μας. Ντετέκτιβ του εξωτερικού στρατολογήθηκαν για να λύσουν την ανίερη ετούτη κλοπή. Αμέσως ανακάλυψαν το μακάβριο γεγονός. Βρήκαν τον συμπολίτη μας που χαμογελούσε συνεχώς κάνοντας καλές πράξεις -αφού είχεν καταπιεί τον ζωοποιό όρχι-και τον οδήγησαν βιαίως εις την κεντρική κλινική της πόλεως όπου με επαναληπτικά κλύσματα περίμεναν την ηρωική έξοδο του όρχεως. Αγωνία κατέκλυσεν το χριστεπώνυμο πλήθος που είχεν στρατοπεδεύσει εις την είσοδο της κλινικής, περιμένοντας τα χαρμόσυνα νέα. Και ω του θαύματος, ο όρχις εξέβαλεν την ενδεκάτη πρωινήν. Οι πιστοί γεμάτοι εφορεία και αγαλλίαση ζητωκραύγαζαν περιμένοντας να προσκυνήσουν τον θαυματουργό όρχι που δυστυχώς πια δεν ήτο μυροβόλος. Πλείστα τέτοια περιστατικά, λαβαίνουν αδελφοί μου χώρα, κάθε φορά που τα κεντρικά πολυκαταστήματα του Αγίου Όρους θα μας στείλουν εν ιερόν κειμήλιο των θησαυρών των. Σήμερα που περιμένομε εις την πόλη μας το τίμιο ξύλο οι άθεοι οργανώνουν εις την κεντρικήν πλατείαν αλλόκοτα σεξουαλικά όργια και γυμνιστικές τελετές. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει ετούτες τις ακολασίες. Οι αριστεροί μας βουλευτές πρωτοστάτες στον αγώνα κατά της αθεΐας και της αναρχίας, δήλωσαν πως θα υπερασπιστούν έως τελευταίας ρανίδος το τίμιο ξύλο και εφόσον εκλεγούν θα ιδρύσουν το Υπουργείο ιερών λειψάνων και σκηνωμάτων δια την προστασίαν των σε αλεξίσφαιρη γυάλα, σε ειδική θυρίδα εις την Εθνικήν τράπεζα.

5 σκέψεις σχετικά με το “Στο σπίτι μου τα κουφώματα είναι όλα από τίμιο ξύλο

 1. Αγαπητέ εν Ελληνορθοδοξία αδελφέ,
  σχετικόν με το ανίερον δημοσίευμά σας και το κάτωθι ουτιδανόν ημέτερον
  https://roides.wordpress.com/2011/02/25/25feb11/

  Χρειάζεται βρεγμένη σανίδα για το Τίμιο Ξύλο
  …………………

  Ο ιστορικός Ευσέβιος που αναφέρει την παραμονή της μέγαιρας Ελένης στα Ιεροσόλυμα δεν γράφει τίποτα για την ανακάλυψη του Σταυρού. Αν δεχθούμε πως η Αγία είχε και αρχαιολογικές ανησυχίες, θα καταφύγουμε στη μαρτυρία του Άγγ.Βλάχου («Μια φορά κι έναν καιρό ένας διπλωμάτης»), πρόξενου στα Ιεροσόλυμα που έβγαλε στη φόρα πολλά άπλυτα του βορβορώδους αυτού πατριαρχείου και γράφει: «Όταν διαβάζει κανείς το χρονικό (απόκρυφο υποθέτω) της ανακαλύψεως του Τ.Σταυρού από την Αγία Ελένη, φρικιά με τα απάνθρωπα βασανιστήρια που μεταχειρίστηκε η Αγία για να αναγκάσει τρεις Εβραίους να της αποκαλύψουν το μέρος όπου είχαν κρύψει το Τ.Ξύλο. Τρεις μέρες τους βασάνιζε κάνοντας το χριστιανικό της χρέος και, αν θυμούμαι καλά, τους θανάτωσε όταν της είπαν την αλήθεια, όχι βέβαια για να τους απαλλάξει ευσπλαχνικά από την ζωή, αφού τους είχε σπάσει τα κόκαλα και τους είχε παντοιοτρόπως τσουρουφλίσει, αλλά για να τους τιμωρήσει«

  ………………….

  ένθα ιδέ και σχόλιον
  https://roides.wordpress.com/2011/02/25/25feb11/#comment-81110

  Μου αρέσει!

  • Αγαπητέ Λασκαράτε

   ορθώς έπραξεν η Αγία Ελένη βασανίζοντας τα καθάρματα τους Εβραίους που θέλαν να τα οικονομήσουν πουλώντας για χρυσάφι το Τίμιο Ξύλο. Και σε ερωτώ πως θα έφτανε στις εκκλησίες μας και στα σπιτικά μας το Τίμιο Ξύλο εάν αυτή η Αγία δεν μεσολαβούσε με την πυγμή και το κύρος της! Και βεβαίως ποιος θεμελίωσε τους ναούς της Γενέσεως και της Αναστάσεως εις τα Ιεροσόλυμα, τη βαριά βιομηχανία της θρησκείας μας, τους Δελφούς της Ορθοδοξίας, το μέρος όπου οι χριστιανοί αγαλιάζουν και εκσπερματώνουν εις τους επιτάφιους, βεβαίως με το απαραίτητο κωλομπαριλίκι που καταλήγει σε ιερό ξυλοδαρμό μεταξύ ετέρων Ορθοδόξων εκκλησιών, που διαγκωνίζονται ποιος θα βγάλει απ’ το φούρνο πρώτος το Άγιον Φως για να το μεταφέρει με τιμές αρχηγού Κράτους εις το επίνειον των Βησιγότθων. Η Αγία Ελένη μας ήτο η λαμπροτέρα επιχειρηματίας από καταβολής εμπορίου. Μακάρι η εκκλησία μας να διέθετε και σήμερα τέτοιες φυσιογνωμίες αντί για τους ψιλικατζήδες με τα λάδια τα οικόπεδα τις μερσεντές και τις λειτουργιές. Η Αγία Ελένη μας έβλεπε αιώνες μπροστά και φρόντισε να μοιράσει τεμάχια του τιμίου Ξύλου σε σκόνη -τουτέστιν ιερό πριονίδι-εις την οικουμένη δια τους πιστούς που περιμένουν εναγωνίως να σνιφάρουν θεία φώτιση. Φυσικά πάντα με το αζημίωτο…..

   ευλόγησον……

   Μου αρέσει!

 2. Παράθεμα: Στο σπίτι μου τα κουφώματα είναι όλα από τίμιο ξύλο | Ώρα Κοινής Ανησυχίας

 3. Αγαπητέ μου Αντώνιε, οι απανταχού ρασοφόροι υπάρχουν για τον ίδιο λόγο που οι γάτοι γλύφουν και τους δύο όρχεις τους: επειδή μπορούν :))

  Πάντως, σε αντίθεση με τον δικό τους φανταστικό φίλο, η δική μου θεά είναι χειροπιαστή:

  Bookie

  YΓ. Ατυχώς, τα κουφώματά μου είναι από… αλουμίνιο !

  Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s