Μου παραπονιέσαι φίλε μου πως δεν μπορείς να γράψεις ένα ποίημα της προκοπής και πως τρέχεις σε ψυχιάτρους και πως οι γυναίκες δεν σου κάθονται και πως έγινες εκδότης λογοτεχνικού περιοδικού για να βρεις γκόμενα.
Μα σε πληροφορώ πως όσες γυναίκες δεν σου κάθονται είναι αυτές που δεν τους το ζήτησες.
Αναρωτήθηκες ποτέ πόσο τυραννιούνται οι καημένες περιμένοντας το ντροπαλό μαλάκα να τους ζητήσει αυτό που σκέφτεται;
Να ξέρεις πως η γυναίκα είναι πιο φυσιολογική απ’ τον άντρα, δηλαδή πιο κοντά στη φύση της. Επιθυμεί πρώτα το γαμήσι και μετά τη γνωριμία. Τι να την κάνει τη γνωριμία αν είσαι μπάμιας και αντιερωτικός και καταθλιπτικός.
Μέσα στα πατριαρχικά γλαστράκια που σε φύτεψε η μαμά και ο μπαμπάς τα σποράκια σου περιμένουν τη φιλευσπλαχνία των θηλυκών για να πετάξουν βλασταράκια στο σεξουαλικό χωματάκι.
Εσύ, ο Έλλην άνδρας, με κοφτερή λάμα χάλκινη τον ανδρισμό σου και τον αντρίκιο σου εγωισμό έχεις τη γυναίκα στα συρταράκια του μυαλού σου ως αχνογελούσα παλαιά οδαλίσκη, που μόλις δει την εμορφιά σου θα σου κάτσει, θα σου κάνει παιδιά και νοικοκυριό, θα σου πλένει το νεροχύτη απ’ τα φλέματα, θα σου κάνει μαγειρίτσα, πίπα, μασάζ.
Μέσα στη μεταμοντέρνα παραζάλη των λωτοφάγων αρσενικών που εγίναν τελικώς και τελεσιδίκως ματάκηδες, αφού η στέρηση βάρεσε κόκκινο και ο ψηφιακός μπαξές προσφέρει μόνο μάτι και όχι γεύση και πολυπλόκαμο σπασμό, κάθε άντρας είναι κι ένας βιαστής που περιμένει τη συζυγική αμαξοστοιχία του οργασμού να την εκτροχιάσει.
Η ανίατος ασθένεια της μονογαμίας να ξέρεις πως, απαιτεί εδώ και τώρα γηρατειά κι έναν κατά φαντασίαν υγιή φαλλοκράτη που περιμένει τα κεφτεδάκια απ’ το τάπερ της μαμάς.
Φίλε μου, για να γράψεις ποιήματα πρέπει να τα ζήσεις και για να σου κάτσει μια κυρία πρέπει να της το ζητήσεις ευγενικά. Θέλετε να γαμηθούμε μαντάμ;
Το φλερτ είναι για τους πλούσιους μπουρζουάδες που γαμάνε με τα λεφτά τους και φλερτάρουν απλώς για να φτιάξουν ατμόσφαιρα και να σκοτώσουν κι άλλο τον σκοτωμένο χρόνο τους.
Σου λέω επίσης πως δεν χρειάζεται να εκδίδεις άλλη ρομαντική σαβούρα και λυρισμό του περασμένου αιώνα και σου λέω επίσης πως οι κυρίες που σου στέλνουνε ποιήματα δεν θέλουν ούτε εσένα ούτε το κορμί σου, απλώς είναι φιλόδοξες.
Μακριά λοιπόν από φιλόδοξες ποιήτριες, συνήθως απεχθάνονται το σεξ και κάνουν παρέα μόνο με διάσημα γεροντοπαλίκαρα, παρουσιάζοντας ποιητικές συλλογές της οκάς στου Γαβριηλίδη, βγάζοντας αδιάκοπα σέλφις με το κινητό λες και είναι φλόμπερ.
Επίσης μην δημοσιεύεις άλλους καταραμένους και μπιτ και αυτοκτόνους με το τσουβάλι, γεμίσαμε μαμμόθρεφτους μεταφραστές και προικοθήρες που προκαλούν άφθονο γέλιο.
Να θυμάσαι μόνο, πως, το χιούμορ είναι ένας καλός τρόπος να μασκαρέψεις το θυμό σου και πως το γράψιμο είναι η πιο ενδιαφέρουσα δειλία.
έπος!
Μου αρέσει!Μου αρέσει!