Ζοζέφ

zozef

Η γνησιότητα των σκανδάλων που παράγουμε εξαρτάται ευθέως και απόλυτα απ’ την αμέλεια που δείχνουμε απέναντι στους κινδύνους που προκαλούμε.

Εκεί στα έγκατα της γης των ιδεών και των πόθων, μέσα στα μυστήρια της υποχθόνιας και ερημικής ζωής, συναθροίζονται τα όντα που γιορτάζουν την ελευθεριότητά τους.

Τα όντα που βλέπουν όνειρα γνωρίζοντας, πως, τα όνειρα είναι μια λειτουργία του μυαλού όταν αυτό επιστρέφει στα ένστικτα, απελευθερώνοντάς τα απ’ τις επιρροές της αφυπνιζόμενης ηθικής.

Τα όνειρα που θα γίνουν τριγμοί μέσα στην πραγματικότητα και θα γίνουν επανάσταση και αλλαγή στην τέχνη και τη ζωή.

Οι λοξοί αλλάζουν την ιστορία βαδίζοντας πάνω σε δύσκολους δρόμους, τραγικούς και εσωτερικούς, αντινατουραλιστικούς και ρυθμικούς που ξυπνούν την νυσταλέα ποιητική κατεστημένη νιρβάνα.

Δουλεύουμε για το μεροκάματο. Η ποίηση είναι κι αυτή μεροκάματο. Είναι το μεροκάματο των λοξών που φέρνουν το καινούργιο. Τους ονειροκρίτες απ’ το ασθματικό λαχάνιασμα του πνεύματος και της τρέλας.

Τις νέες ιδέες μέσα στα μπαλώματα ενός κόσμου που αποθεώνει την παρακμή του. Τα νέα σκάνδαλα που οδηγούν στην αγάπη για τη ζωή και την αιώνια νιότη της ερωτικής ουσίας.

Λοξοί θαυματοποιοί, αδιόρθωτα χαλασμένοι, έξω απ’ τα κυκλώματα και τις στημένες πόζες. Με τους χυμούς της Ζοζέφ στα δάχτυλα και στο στόμα. Της Ζοζέφ, που, πότε γίνεται ζόφος και πότε Ιωσηφίνα, πότε διανόηση και πότε υπόνομος, πότε τάφος και πότε μπάφος, σοδομώντας τα μυαλουδάκια όλων μας.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ζοζέφ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s