Ο Παλαιός Των Οργασμών

by ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ

xeria2

Η αλληλεγγύη που γεννιέται από το φόβο κι όχι από τον έρωτα είναι κάλπικη, επικίνδυνη και διαστροφική.

Οι μεγάλες εταιρείες, συνεπικουρούμενες από τις κομματικές συμμορίες και τις θρησκείες, παράγουν πλέον πολλαπλές απαγορεύσεις, συντηρούμενες κυρίως από ρατσιστικά δόγματα.

Ένας πέπλος δυσπιστίας που προέρχεται από τον πολιτισμικό πλούτο που γεννούν οι σεξουαλικές επιμιξίες έρχεται να καλύψει το φιλελεύθερο προσωπείο των δυτικών κοινωνιών.

Τι πιο ανατρεπτικό και υπονομευτικό, αλήθεια, από ένα μέσο συγχώνευσης όλων των φυλών μέσα στον ίδιο οργασμό;

Και τι πιο ιαματικό απ’ την ερωτική πολλαπλότητα της ανθρώπινης φύσης που δε ζητά ταυτότητα ή διαβατήριο για να περάσει στη Νήσο των Ηδονών.

Μέσα στην ερωτική ουτοπία των καυλωμένων συγγραφέων που δραπέτευσαν απ’ τα φιλολογικά κουραφέξαλα και την κακόγουστη κοινοτοπία, μπορεί να δεις τη φλόγα του ποιητή που δε ζητά το θαυμασμό αλλά θέλει απλώς να τον πιστέψουν.

Γιατί, ότι δεν γίνεται πιστευτό, παραμένει διακοσμητικό και εγκιβωτισμένο στα ακαδημαϊκά μαγαζάκια.

Και γιατί, γενικά και πάνω απ’ όλα, όσοι κήρυξαν τον ερωτισμό στην ολότητά του διαχωρίζοντάς τον απ’ τον τυπικό και ανθρωπόμορφο ορθολογισμό είχαν σκοπό να απελευθερώσουν τη σκέψη ακόμα και σε επιβράβευση της τερατωδίας.

Οι αξιώσεις του Εμπειρίκου στο Μέγα Ανατολικό είχαν ως πρωταρχικό γνώρισμα την εκρίζωση κάθε μητρικού ενστίχτου που συντηρεί με ορμόνες καταστολής η Δυτική Αγία Κυριαρχία.

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αποφασίζει για τα βυζιά και τα αιδοία των ανθρώπων.

Κανείς δεν μπορεί να κατουρά στα στομάχια μας και να μας πουλάει ως εμπόρευμα στο μαγαζί του.

Αν ο ελεύθερος έρωτας μπορέσει να γίνει κάποτε μέσο για ειρήνευση, χάρις σ’ έναν ιό μη επιθετικότητας, τότε οι στρατιώτες του σεξ οπλισμένοι με χάπια πόθου, θα είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για να προσβάλουν με τον ιό την ανθρωπότητα.

θα είναι έτοιμοι να καυλώσουν και να πεθάνουν, ως αποσυνάγωγοι θεοί που δείχνουν το δρόμο της συνύπαρξης κι όχι το δρόμο της βίας και του ανταγωνισμού που επιβάλει ο νάρκισσος εργοδότης της πολιτικής ορθότητας και ο πολιτικάντης του κώλου .