Ψηλά τακούνια Ή Περί τριαδικού θεού

Αποτέλεσμα εικόνας για erotica art and deth pussy fallous kolaz

Είμαστε οι τελευταίοι έκπτωτοι βασιλείς, που, παρακολουθούμε από τούτο δω το μεγαλιθικό κατώφλι το καλοκαίρι να σβήνει και τις γυναίκες να εγκαταλείπουν τους αγρούς.

Καμιά ονειροπόληση και καμιά κατσαρίδα μέσα στο ζεστό ζωντανό ψωμί. Μονάχα αυτό το ξεχείλισμα των χειμάρρων που ποτίζει την κόλαση και τον παράδεισο.

Η μυρωδιά απ’ το σάπιο λασπωμένο νερό, οι νύχτες που τις χάραξε η ματαιοδοξία πάνω στη βλαμμένη φλογερή καρδιά των πιστών, που αρπάζουν το αντίδωρο απ’ το στόμα του κρεμασμένου.

Μόνο η λιτή δημοκρατία του γυναικείου λαιμού.

Το κύκνειο άσμα της εστιασμένης με ακρίβεια υπεροχής τού φιλιού σε μέρη απάτητα, εκεί όπου η διέγερση και η ικανοποίηση γεννούν πανίσχυρα κύματα ανέκφραστου υλικού.

Εκεί όπου η πίστη εξατμίζεται σαν το ασετόν και τα κοχύλια κρατούν κολλημένες στ’ αυτιά μας τις γεννήσεις και τις κηδείες. Τη μοίρα την ώρα της καταιγίδας που αρχίζει να μοιράζει τα φασκιωμένα παιδιά στους γονείς τους.

Το τυχαίο που κυβερνά το θολωμένο μάτι του παντοκράτορα, αφήνοντας αυτή τη γραμμή απ’ το αλάτι των δακρύων στο υπογάστριο της ανδρόγυνης πέτσας όλων μας.

Δημιουργώντας τη βάση για όλα τα μελάνια και τις μπογιές, ιδρύοντας τις καλές τέχνες της δημιουργικής απελπισίας όπου μόνο το γαμήσι γίνεται το γιατρικό και το λαχταριστό ανάθεμα πριν τη θρηνωδία.

Πριν τους κοπετούς που θα καταρρεύσουν σαν τις μπεκάτσες μες στα χαντάκια, περιμένοντας τα σκυλιά να τις μαγκώσουν απ’ τις ζεστές φτερούγες, για να τις πάνε τρέχοντας στην αρμαθιά του αιωνίου κύκλου της σφαγής.

Πριν τα κόλλυβα και τις κάθυγρες μαυροφορεμένες χήρες, τις λίγες ή τις πολλές φορές, όπου ο πούτσος και το μουνί αφρίζουν και ξεχύνουν γύρω απ’ τους άντρες και τις γυναίκες τη σκανδαλώδη ζωντάνια τους, μια λωρίδα ανεξερεύνητης ελευθερίας, ένα είδος αβεβήλωτης πηγής ανεξάρτητης ζωής.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ψηλά τακούνια Ή Περί τριαδικού θεού

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s